2020-07-16 13:51:03• hírek • Fizetett tartalom

Állást keresel? Csatlakozz Te is a Seky csapatához!

Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com
Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com

A koronavírus-járvány sajnos számos álláskereső előtt becsukta a lehetőségek ajtaját, hiszen rengeteg cég függesztette fel ideiglenesen vagy akár véglegesen a tevékenységét. A Seky ezzel szemben még e bizonytalan időkben is új kollégákkal bővítené dinamikus munkaközösségét, mi több, máris várják azok jelentkezését, akik csatlakoznának a fiatalos csapathoz.

A cég pusztadaróci ruhaválogató üzemébe ez alkalommal olyan női és férfi munkatársakat keresnek válogatói és árumozgatói pozícióba, akik kellő ügyességgel és jó fizikai képességekkel rendelkeznek. A jelentkezőknek gyors tanulási készségekre, valamint legalább 8 általános iskolai végzettségre van szükségük, viszont az előzetes tapasztalat nem követelmény, a kollégák gondoskodnak a betanításról.


A szerződés meghatározatlan időre szól, a cég ugyanis hosszú távon számít munkatársaira. A Seky ajánlatában a versenyképes fizetés és az év végi prémium mellett ruhabónusz és egyéb juttatások is szerepelnek, illetve a munkába járás sem jelenthet gondot, hiszen a vállalat biztosított vagy megtérített szállítással teszi könnyebbé az alkalmazottak hétköznapjait.


Érdeklődni reggel 8 és délután 5 óta között lehet a 0754 070 194-es telefonszámon, illetve az info@secondtex.ro e-mail címen lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: